（ ）1．--- Do you love dancing, Nancy?
--- Yes, ______ do.
A. they B. you C. we D. I
( ) 2．There is ______ soccer ball under the desk. It’s Jack’s.
A. / B. a C. an D. the
( ) 3．This pencil sharpener ______ nice. I like it very much.
A. am B. is C. are D. be
( ) 4．--- Where is the little cat?
--- It’s ______ the chair.
A. on B. in C. under D. beside
( ) 5．--- ______ is your P.E. teacher?
--- Mr. Martin.
A. How B. Who C. What D. Where
( ) 6．I love ______ and I often play the violin.
A. books B. sports C. music D. food
解析：词汇，music 音乐 play the violin 拉小提琴
( ) 7．--- ______ John have a soccer ball?
--- No, he doesn’t.
A．Have B. Has C. Do D. Does
( ) 8．--- My jacket is on the chair. Let me _____it.
A. to get B. got C. get D.getting
解析：let sb. do sth.让某人做某事
( ) 9．We have a speech contest at school, ______ they don’t.
A. so B. or C. but D. and
解析：but 但是；speech contest 演讲比赛
( ) 10．--- What does your grandpa do after supper?
--- He often ______ TV.
A. sees B. looks C. reads D. watches
解析：watch TV 看电视
A Weekend to Remember
My sister finished high school two weeks ago. 11 a special gift, our parents took us to India. Last weekend was interesting but scary.
We went camping in a small village in India. First, we took a long bus ride to a lake in the countryside. There we put up our tents and made a fire to keep us warm and cook food on. On the first night, we just sat under the moon and told each other stories. But I was so tired that I went to sleep 12 .
The next morning, my sister and I got a terrible surprise. When we looked out of our tent, we saw a big snake sleeping near the fire. I was so scared that I couldn`t move. We shouted to our parents to let them know about the 13 . My dad started to jump up and down in their tent. This 14 the snake up and it moved into the forest near the lake. My dad told me later that snakes don`t have ears but can feel things moving. He also told me it was important not to go near a snake. This was a very useful lesson for me.
( ) 11. A. On B. In C. As D. For
( )12. A. quick B. slowly C. lately D. early
( )13. A. danger B. surprise C. snake D. fire
( )14. A. wake B. woke C. make D. made
解析：as a special gift, 作为一个特别的礼物。
解析：wake up,叫醒 wake过去式woke.
Once, a king showed two men a large basket in the garden. He told them to fill it with water from a well. After they 15 their work, he left them, saying, “When the sun is down, I will come and see your work.”
After that one of them said, “What’s the use of doing this foolish work? We can 16 fill the basket.” 17 man answered, “That is none of your business.” The first man said, “You may do as you like, but I am not going to work at anything so foolish.” He 18 his basket and went away. The other man said no word, and kept on carrying 19 . At last the well was almost 20 .
As he poured the last bucket of water into the basket, he saw a bright thing in it. He picked it up. It was a beautiful gold ring. Just then the king came. As soon as he saw the ring, he knew that he had found the kind of man he wanted. He told him to keep the ring for himself. “You have done so well in this little thing” he said, “ that I know I can believe you with many things.”
( ) 15.A. finished B. did C. began D. had
( ) 16.A. ever B. never C. easily D. no
( ) 17.A. The other B. Another C. One D. A second
( ) 18.A. picked up B. put away C. took away D. threw away
( ) 19.A. water B. basket C. well D. work
( ) 20.A. full B. empty C. filled D. clean
解析：两者中的另一个，One…. The other…
You are in a new school now. Here’s some advice (建议) for you to make friends soon.
( ) 21. Who tells us to join the fun?
A. Nick. B. Paul. C. Dave. D. Bill.
( ) 22. Bill asks people questions because he wants to ________.
A. talk about a movie B. sit with them
C. learn about them D. play a game
( ) 23. We can get ________ pieces of advice on making friends from the passage (文章).
A. three B. four C. five D. six
解析：首先题目的关键词找到，是“join the fun”，然后确定位置，是在文章右上部份，题目为：Paul: “Join the fun.”从而找出答案B
解析：题目中寻找关键信息，"Bill,ask questions, because"，确定位置，最后一个框内，Bill 通过问问题来交朋友，问问题是应为可以"learn about a person"，因此选C。
解析：题目问我们能够获得几条建议，从文章的区域一看，一目了然，4条。get some pieces of advice 获得一些建议。
On F riday, June 6, our class will take a school trip to North Park Zoo.
There will be six teams. Each team will have four students and one teacher. The names of the teachers are listed in the table. There’s also something you need to know. On Friday morning, the students will be in different teams.One student from each team will get a camera and take photos of the team, the animals and other fun things in the zoo.All students should wear blue shorts. Be sure to wear sports shoes because you will walk all day. Please bring a bag lunch and a drink. You will have lunch at the park in the zoo. So you need to bring some fruit.
When you are in the zoo, always be with your team and your teacher.
( ) 24. The teacher for Team 5 is ________.
A. Mr. Soto B. Mr. Harper C. Miss Abel D. Miss Green
( ) 25. Which of the following is TRUE (真实的)?
A. All the students will take pictures.
B. All the students should wear blue shoes.
C. The students will have a school trip on July 6.
D. The students should always be with their teams.
( ) 26. The passage is mainly about ________.
A. a school trip B. North Park Zoo
C. students in the teams D. fun animals in the zoo
解析：细节题。从表格中可以找出，team 5, Mr. Soto.
解析：细节题。文章最后一句话 "When you are in the zoo, always be with your team and your teacher. "表明，正选是D。而A，文章第二段第二行 "One student from each team will get a camera and take photos of the team, "表明不是所有学生都照相，B选项，文章倒数第二段第一句话 "All students should wear blue shorts. "不是shoes; C选项，开头第一句， "On Friday, June 6, our class will take a school trip to North Park Zoo. "不是July 6. 选真或选假的这类阅读题，要把四个选项认真看，并从原文中确认细心来源才可以选答案。
If you see a man talking to a big, white dog, although the dog doesn’t say much, what would you think? There goes my Dad and his dog — Pluto.
After Dad gets back from work, he says in a room or behind the door, “Pluto, come and get me.” Then Pluto excitedly runs around to find his lost owner — my Dad. When Dad sits in his favorite chair reading a book, Pluto is around his feet, head on paws（爪子）. Pluto's favorite place is to be around Dad's feet, no matter what time of the year or where they are — dining table, living room or bedroom. Dad never says sit,lie down or anything like that. He always says, "Would you like to go to the shop with me, Pluto, and would you like me to feed you now? Shall we go for a walk? "Dad," I ask, "Do you know you talk to your dog just like a man?" Dad looks at me in the eye. He just smiles, Yes, I do. If I talk down to him, he doesn’t respect (尊重) me, but if I ask questions, then Pluto understands everything I say.
Their communication is as near to being perfect as possible. Each knows what the other needs at any time. Pluto is always with my Dad when we go somewhere. Dogs love to play and need lots of exercise. I find that Dad always takes a walk with Pluto. This is his ‘alone time’.
( ) 27. After Dad gets back from work, Pluto________.
A. looks at my Dad B. sits in the chair
C. runs to find Dad D. goes for a walk
( ) 28. The sentence “Their communication is as near to being perfect as possible.” means ___.
A. they like talking best
B. they always play games
C. they often have a good time
D. they know each other very well
( ) 29. Why does Dad always take a walk with Pluto?
A. Pluto learns to talk to Dad. B. Pluto needs to do exercise.
C. Dad loves to play sports. D. Dad wants to be with him.
( ) 30. What is the best title (标题) for this passage?
A. My Dad and His Dog B. My Family and the Dog
C. I Like the Dog D. Dad Has a Dog
解析：细节题。文章第三段。After Dad gets back from work, he says in a room or behind the door, "Pluto, come and get me." Then Pluto excitedly runs around to find his lost owner — my Dad. 关键位置，是 "after Dad gets back,"Pluto做了什么，"runs around to find…"因此选C.
解析：他们的交流如完美般亲近，表明"they know each other very well" 他们彼此理解。
解析：文章最后一段，"Pluto is always with my Dad when we go somewhere. Dogs love to play and need lots of exercise. I find that Dad always takes a walk with Pluto."take a walk 是题目的关键部分，然后定位。Pluto散步因为他需要锻炼。
38. she, does, a volleyball, have
39. don't, they, a soccer ball, have
40. sports, you, do, like
41.every day, Sue, sports, plays
42.computer games, play, let's, sounds, that, interesting
38. Does she have a volleyball?
39. They don't have a soccer ball.
40. Do you like sports?
41. Sue plays sports every day.
42. Let's play computer games. That sounds interesting.
Mr. and Mrs. Green h 43 a big house. Their house h 44 a kitchen (厨房),four bedrooms and three other rooms. There are some trees n 45 to their house. They h 46 two cars. One is for Mr. Green and the other is for Mrs. Green.
They h 47 two children. One is a s 48 , and the other (另一个) is a d 49 .The children like s 50 very much. The son has five b 51 , nine s 52 balls and many baseballs. He likes playing baseball every day. The daughter has eight volleyballs, ten ping-pang balls and seven tennis balls. She plays tennis every day.
解析：一个是儿子，另一个是女儿。One… the other…一个…另一个…（两者中）
My favorite collection
I am interested in collecting varies kinds of coins from ancient ones to recent foreign ones .I cultivate my habit since my primary school.
I remember the first coin I collected was the one my father brought from UK, the second year of my primary school, on his travel back from Britain. It was such a lovely coin that I like it very much. There is an elegant Queen in the middle of it with a flower surrounding it. Since then I am fond of it till now.
In my room there is a big box of my collections. They are classified and all of them are dust-proof for I have set each of them in a little crystal bag. I love my collections.