（ ）1．Was there a nice picture on the wall?
A．No，there was B．No，there wasn’t C．Yes，there were D．Yes，there wasn’t
解析：本题考查对there be 句型的一般疑问句的回答。Was there…!句式的回答应为“Yes， There was”或“No，there wasn’t”,故只有B的表达是正确的。
（ ）2．There many students in the library after school every day.
A．are B．were C．have D．had
解析：由every day 可知，此处应用一般现在时，而主语students为复数名词，故be动词用are。
（ ）3． It rained all day， we didn’t go to the park.
A．Because;/ B．/;because C．/;/ D．Because; so
（ ）4．—Have you ever read the book Harry Potter? —Yes，and I think it’s very .I want to read it again. A．boring B．exciting C．bored D．excited
解析：从“I want to read it again”可知，此空中所填词为褒义词，可排除A、C两项。Exciting一般用来形容事物所具有的特征，excited一般用来形容人的情感。由于句子主语为it，所以此处应用exciting。
（ ）5．Let’s go a walk after lunch.
A．to B．at C．for D．in
解析：go for a walk 是固定搭配，意为“去散步”。
（ ）6．—How was your trip? —
A．Yes，I don’t like it at all B．What about you?
C．Yes，I like it. D．It’s great!
（ ）7．Everything fine yesterday afternoon.
A．were B．is C．are D．was
（ ）8．The car and they went out the car.
A．stops B．stopped C．stopped D．stop
（ ）9．I’m really about my brother.
A．worry B．worries C．worried D．worrys
解析：空中应填形容词，be worried about…意为“为…而担心”
（ ）10．Could you teach us this game?
A．play B．to play C．playing D．that play
解析：teach sb.（how） to do sth. 意为“教某人（如何）做某事”，故此处选to play，答案是B
（ ）11．It’s easy for him this question.
A．answer B．answers C．to answer D．answering
解析：“it’s +adj. +for sb + to do sth”为固定句型，意为“对某人来说做某事…”，故此处选to answer，答案是C
（ ）12．Tina bought a birthday cake May.
A．to B．for C．at D．/
解析：buy sth. for sb.=buy sb. Sth.，指“为某人买某物”，故此处选B。
（ ）13．Keep quiet! I can’t the teacher.
A．listen B．listened C．heae]rd D．hear
（ ）14．We were The weather was fine all day.
A．lucky B．luck C．luckily D．lucks
（ ）15．The farmers the cows grass.
Feed; to B．feed; with C．feeds; on D．feeds; with
Once I was a teacher at a primary school. One year，when I was teaching（过去正在教） second-grade students，a new child was late 1 class. I was not very happy. He didn’t say
2 ，but came over to me and said with a smile，“Mrs. Johnson，my name is Daniel. I 3 a short letter for you from my old teacher，but it’s not on the 4 ，”said the little boy.
“ 5 is it? ”I asked him.“It’s in my 6 . She wanted me to tell you how lucky you were to have me in your 7 ！”I smiled，and then I said，“I smiled，and then I said，“I have one in my head，too. And she wanted me to 8 you something，too. ” “Really? what is 9 ?” “How unlucky you were to have a teacher like me！”I said. “Now you are late，Please stand and 10 me in class，will you?”
（ ）1．A．in B．after C．before D．for
解析：考查固定短语，be late for class意为“上课迟到”。
（ ）2．A．hello B．sorry C．goodbye D．thanks
（ ）3．A．wrote B．sent C． took D．had
（ ）4．A．paper B．desk C．book D．blackboard
（ ）5．A．How B．Who C．Where D．Whose
（ ）6．A．head B．hands C．eyes D．ears
（ ）7．A．family B．office C． class D．school
（ ）8．A．ask B．say C．tell D．know
（ ）9．A．he B．she C．this D．it
（ ）10．A．talk with B．listen to C．ask for D．go with
Sale on every record and tape in the shop
Low prices on all records and rapes
Sale starts on June 11 and ends on June 30
No telephone orders during the sale
The Music Shop:
25 Park Street
Open：Monday~Saturday：9：30 a.m~6：30 p.m
（ ）1．What kind of record or tape in the shop is on sale?
A．Pop B．Jazz and country C．Disco D．All the above
（ ）2．Records and tapes that cost$6.25 each are on sale for each.
A．$ 6.90 B．$ 6.25 C．$ 5.25 D．$ 7.8
（ ）3．The first day of the sale is
A．July11 B．June 30 C．Sunday D．June11
解析：由“Sale starts on June 11 and ends on June 30”可知
（ ）4．You can buy records .
A．on the phone B．at 3 o’clock in the afternoon
C．for high prices D．at 9 o’clock in the morning
（ ）5．The shop is open for days a week.
A．four B．five C．six D．seven
Easter is one of the two important Christian festivals. Easter celebrates the resurrection（复活） of Jesus Christ，while（然而）Christmas celebrates his birth. It’s not a festival as big as Christmas. It usually starts in late March or early April and the Easter holiday is Friday，Saturday，Sunday and Monday. It’s quite a long holiday for everyboby.
The main symbol（象征）of Easter is Easter eggs. Children like Easter eggs because they are made of（由…做成）chocolate. Eggs are a symbol of new life.
Easter is also a time for families to get together like Christmas. Many people see Easter as a nice long holiday and they have a good time with their families and friends.
（ ）1．People love Easter because .
A．It’s a long holiday B．It’s the birthday of Jesus Christ
C．they can have a real egg on that day D．everyone believes in Jesus Christ
解析：由第一段最后一句“It’s quite a long holiday for everybody.”可知，这是一个相当长的假期。
（ ）2．People begin to celebrate Easter in
A．mid-April or late April B．mid-March or late March
C．late March or early April D．early March or mid-March
解析：由第一段倒数第二句“It usually starts in late March or early April and the Easter holiday is Friday，Saturday，Sunday and Monday.”可知，复活节在三月末或四月初。
（ ）3．What’s the main symbol of Easter?
A．Easter eggs B．Apples C．Bread D．Dumplings
解析：由第二段第一句“The main symbol of Easter is Easter eggs.”可知，复活节的标志物是复活节彩蛋。
（ ）4．What are the Easter eggs made of?
A．Eggs B．Meat C．Fruit and vegetables D．Chocolate
解析：由第二段第二句“Children like Easter eggs because they are made of chocolate”可知，复活节彩蛋是由巧克力做的。
（ ）5．From the passage，we know that Jesus Christ
A．died on Christmas Day B．was born on Christmas Day
C．was born on Easter D．died and got his resurrection on Christmas Day
解析：由第一段第二句“Easter celebrates the resurrection of Jesus Christ，while Christmas celebrates his birth.”
After Charlie left middle school, he found a job in a shop. He worked there for only two moths because he wasn’t good at math and often made mistakes. Charlie wanted to find another job，but he couldn’t. He had to watch TV at home often.
One day the young man was ill. He had to go to see a doctor. The doctor gave him some medicine, and asked him for fifty dollars.
“It’s the best work to be a doctor in the world!”Charlie thought. Then he opened a clinic. At first many farmers went to see him，but his medicine wasn’t useful and then few people went there.
One day，a traveler felt a little terrible and went into his clinic. The man looked at the medicine and asked，“Shall I be all right after I take it?”
“You may be or not，”answered Charlie.
（ ）1．Charlie worked for two months.
A．at a school B．on a farm C．in a shop D．in a factory
（ ）2．Charlie often at home after he lost the job.
A．watched TV B．cleaned the floor C．listened D．played the piano
（ ）3．The underlined word “clinic” means “ ”in Chinese.
A．牧场 B．俱乐部 C．饭店 D．诊所
（ ）4．Many went to his clinic at first.
A．children B．farmers C．teachers D．doctors
（ ）5．Which of the following is TRUE?
A．Charlie was good at math B．Charlie wanted to open a big shop
C．Many people liked to ask Charlie for help at last D．Charlie was not a good doctor
Steve was poor. He need much money. He needed a good job.
In fact，Steve had a job，but it wasn’t good. He was a waiter. He worked in a restaurant. It was a small restaurant. The food there was cheap. The customers there were poor，too，They usually gave him little money for tips（小费）．Sometimes they gave him a dollar. Sometimes they gave him nothing. That made him angry. Why did they give him nothing？He worked hard，but they gave him nothing.
Steve decided to find a new job. He wanted to be a doctor. He wanted to be a policeman. He wanted to be a boss. He needed to make money and then buy a house. He hoped for a family. Life could be good.
（ ）1．Steve thought his job was__________.
A．good B．bad C．boring D．great
解析：由第二段第一句“In fact，Steve had a job，but it wasn’t good.”可知，Steve认为自己的工作不好。
（ ）2．Where did Steve work?
A．In a school B．In a restaurant C．In a library D．In a bookshop
解析：由第二段第三句“He worked in a restaurant.”可知，Steve在餐馆工作。
（ ）3．Why was Steve sometimes angry?
A．He was too poor B．His boss was not friendly to him
C．He got nothing from his customers D．The food in his restaurant was too cheap
解析：由第二段第九、十句“Sometimes they gave him nothing. That made him angry.”可知，他生气是因为有时候客人不给他小费。
（ ）4．From the passage we can know that Steve .
A．worked hard B．had a happy life
C．had a happy family D．got a dollar every day
解析：由第二段最后一句“He worked hard，but they gave him nothing.”可知，Steve工作很努力。
（ ）5．Steve wanted to be a doctor，a policeman，and a boss because .
A．he wanted to get more tips B．he wanted to make more money
C．his parents wanted him to do the jobs D．the jobs were more interesting
1． you （have） fun last Sunday?
2．There （be） so many people in the park yesterday.
3．I’m interested in （play） football.
4．I saw a lot of flowers and （take）some photos.
5．I （not see）any cows on the farm last Saturday.
1．老师领着我们四处参观博物馆。The teacher us the museum.
2．你看见一些马了吗？Did you horses?
3．你上周的学校旅行怎么样？ Your school trip last week?
4．我昨天在公园拍了很多的照片。I photos in the park yesterday.
答案：took lots of
5．我给我的好朋友买了一本书。I a book my good friend